Protestatarii s-au gazat între ei de ziua naţională 1

Protestatarii s-au gazat între ei de ziua naţională

Spread the love

De ziua naţională a României, oamenii au ieşit din nou să protesteze în Piaţa Victoriei.
La tensiuni dintre manifestanți și forțele de ordine, din Piața Victoriei, în seara de 1 Decembrie,jandarmii nu au mai folosit gaze lacrimogene.
„Nu a mai fost nevoie, protestatarii au mâncat atâta fasole cu ciolan, că s-au gazat între ei singuri” a declarat un oficial al Jandarmeriei.
Aproape 2.000 de oameni s-au strâns în Piața Victoriei pentru un protest de Ziua Națională a României. Protestatarii sunt nemulţumiţi că organizatorii nu au pus şi un pahar cu vin fiert lângă farfuria cu fasole şi ciolan .

loading…Participanții la protest au intonat imnul României, iar apoi au scandat „Fasolea nu a fost fiartă!”, „Am vrut ciolan, voi aţi pus cârnaţi!”,„Ne-am stricat la stomac!”.

Alte scandări ce s-au auzit în piață: „Nu mai furaţi din porţii!”, „Ruşine, farfuriile erau de unică folosinţă!”, „#Rezist la gaze!”, „Noaptea ca hoţii!”.

Premierul Viorica Dăncilă, a reacţionat imediat la mesajele protestatarilor şi a declarat: ”În 20-20 voi da de 1 Decembrie sarmale cu mămăligă”.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea nu a participat la ceremoniile dedicate Zilei Naționale a României, se află de joi, într-o vizită oficială la Dublin.
„Nu am putut să revin în ţară în timp util, Dublin-ul este plin se senzori,am rămas blocată 12 ore într-un WC Public, nu am ştiut că trebuie să tragi apa ca să se deschidă uşa”, a declarat respectiva.

Proteste au avut loc și în alte orașe din țară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.