Olguţa respinsă din nou 1

Olguţa respinsă din nou

Spread the love

Clar, craioveanca nu are noroc la funcţii publice.Barosanul de la Cotroceni a respins-o din nou pe Olguţa, nu o vrea şi gata.Cică nu are experienţă pe domeniul dezvoltării, de parcă ar fi fost vreunul după ’90 în coace cu experienţă în domeniile în care au fost numiţi.
Domnişoara Lia este hotărâtă să-l dea în judecată, citez: „pentru infracțiunea de abuz în serviciu pe preşedintele Iohanis, Nefiind vorba de niciun fel de motiv de legalitate pentru respingere, ci doar de ura personală”.
Aşa şi?, cât va dura procesul, cât va dura până va înţelege el motivarea, cât îi va lua până va da un răspuns?, probabil nu va m-ai fi preşedinte, sau poate da.
Acum sincer nu înţeleg nici cealaltă parte, de ce tot Vasilescu şi nu Georgescu,Ionescu, etc., păi ditamai partidul stă într-un singur specialist care nici ală nu e specialist?.
Ştiţi ce ar fi culmea, ca Viorica Dăncilă să se ducă cu următoarea propunere de ministru al dezvoltării, cu şeful partidului, ce m-as râde să-l văd ieşind pe Iohanis şi să spună:”refuz să-l pun pe Dragnea la dezvoltare, pentru că are dinţii stricaţi”.
Dacă ar fi ştiut UE ce probleme au de când şi-au băgat în cârd cu noi şi acum erau ruşi pe noi.
„Hasta la vista” Olguţa, poate ai m-ai mult noroc la europarlamentare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.