Maşinile de pe DN1 care staţionează mai mult de 5 ore, vor fi ridicate 1

Maşinile de pe DN1 care staţionează mai mult de 5 ore, vor fi ridicate

Spread the love

Traficul este aglomerat pe DN1, în staţiunile de pe Valea Prahovei, între Nistoreşti şi Comarnic, dar şi între Sinaia şi Buşteni, iar în staţiunea Predeal se circulă bară la bară pe ambele sensuri de mers, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.
Autorităţile de la Nistoreşti până la Buşteni, au hotărât ca maşinile care staţionează pe DN1 mai mult de 5 ore să fie ridicate.

“Este inacceptabil ca turiştii să ne blocheze Valea Prahovei, turiştii pot alege rute ocolitoare prin Bulgaria, cu colegii din localităţile invecinate am hotărât să ridicăm maşinile staţionate, aşa mai facem şi noi un ban la bugetul localităţilor de sărbători, banii vor fi folosiţi pentru artificii de revelion”, a declarat un edil al oraşului Sinaia.
“Traficul este foarte aglomerat. Mai bine alergi”, “Am terminat sarmalele şi friptura de revelion pe care o aveam în portbagaj”, spune un turist.

loading…Un tânăr de 20 de ani a fost prins de radar conducând cu 2 km/h pe DN1 unde limita era 90 km/h, poliţia la amendat cu 12 puncte şi ia suspendat permisul de conducere pe trei luni.
Patru turişti daţi dispăruţi de rude înainte de Crăciun, au fost găsiţi într-un logan între localităţile Comarnic şi Nistoreşti.Turiştii au declarat că au fost blocaţi în trafic şi au rămas fără baterie la telefoane.
Poliţiştii le recomandă şoferilor, ca să evite aglomeraţia pe DN1, să folosească rute ocolitoare, ca de exemplu: Bulgaria-Ungaria-Republica Moldova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.