Isărescu răspunde atacurilor lui Vâlcov 1

Isărescu răspunde atacurilor lui Vâlcov

Spread the love

Consilierul pe probleme economice al premierului Viorica Dăncilă, Darius Vâlcov, cel care a fost acuzat că ar fi luat spagă în cimitir, ne tot dă lecţii de economie şi de politici BNR. Nu zic că nu s-ar pricepe, şi eu mă pricep la fotbal dar nu am jucat decât în spatele blocului, dar el aruncă câte o bombă dar nu o amorsează, nu vine cu dovezi şi atunci eu omul de rând pe cine să cred pe Isărescu sau pe Vâlcov?
Acum sincer, voi pe cine credeţi din tot circul ăsta mediatic?
”Premierul susţine ale idei faţă de consilierul Vâlcov. Garantez după cum vorbeşte, nu a citit niciun raport al BNR. Unii poate au citit vreun titlul, el nu a citit nimic. Totuşi, tot comentează politica monetară”, a adăugat guvernatorul BNR.
S-a tot bătut pe indicele Robor, ne-au explicat analiştii financiari ce înseamnă, s-a bătut pe întelegerile dintre bănci, nu s-a venit cu nici o dovadă, rezultatul euro de la începutul anului are picioare de iepure, ce zic eu de iepure, de căprioară, vorba lui Isărescu, citez:„Vine un ţăcănit şi începe să zgâlţâie vasul”.El spune că Ordonanţa 114 data de Guvern a destabilizat economia şi l-a considerat pe cel care iniţiat-o „un țăcănit”.
Să mor dacă mai înţeleg ceva, dar simt că preţurile au luat-o razna iar bani în buzunar ciu-ciu, pe noi cei de la „coada sapii” cum ne consideraţi, pe pisăm pe ea de politică monetară, noi vrem să o ducem mai bine.
În concluzie dacă este vreun vinovat în toate cele, sper să plătească…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.