Elena Udrea și Alina Bica au primit al doilea mandat de arestarea preventivă 1

Elena Udrea și Alina Bica au primit al doilea mandat de arestarea preventivă

Spread the love

Cele două au primit al doilea mandat de arestarea preventivă pentru 60 de zile în Costa Rica, asta după ce au încercat să păcălească judecătorii.
Judecătorii din Costa Rica nu s-au lăsat păcăliţi.
Elena Udrea și Alina Bica au susţinut în faţa instanţei din San Jose că sentinţele lor din România au fost anulate prin decizia CCR.
Avocații Elenei Udrea au invocat faptul că „că pe 7 noiembrie 2018, Curtea Constituțională din România a stabilit că există un conflict juridic între Guvernul României și Înalta Curte de Casație și Justiție, prin care se anulează toate sentințele date de această instanță. Pentru a dovedi acest lucru apărarea a prezentat documente oficiale din România care arată acest lucru”, se arată în recursul formulat de Udrea și Bica.
Iubitul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov a postat un mesaj, alături de o fotografie a micuţei sale, pe care o creşte singur.
„Moş Crăciun, adu-o pe mamea mea înapoi acasă”, a scris afaceristul.
Elena Udrea și Alina Bica au primit al doilea mandat de arestarea preventivă 2
Avocatul Elenei Udrea a anunţat însă că aceasta va rămâne în arest până când va fi extrădată.
Procedura de extrădare este una complexă – în perioada următoare statul român trebuie să trimită întreaga documentaţie care a stat la baza cererii de extrădare. Conform uzanţelor şi procedurilor, documentaţia trebuie tradusă în limba statului căruia i se cere extrădarea.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.