Dragnea ia apărarea falsului dentist din Gruiu 1

Dragnea ia apărarea falsului dentist din Gruiu

Spread the love

„Eu eram client fidel la dentistul din Gruiu, niciodată nu am intrat la bănuieli că era de fapt un impostor” a declarat politicianul.
După italianul care a pretins că este doctor estetician a mai apărut şi caricatura asta de dentist, care se pare că are şi el tot opt clase ca şi italianul, care culmea învăţase „meserie” de la soţia lui, fost doctor de dinţi, dar care nu mai practica, dar era renumit ca dentistul satului. Cică era zidar de fapt, păi se înrudesc meseriile, tot cu ipsos se lucrează.Aş vrea să văd dacă vreunul din sat mai au dinţi în gură.

Loading…


La ce descoperire ar trebui să ne aşteptăm acum?, mie mi-ar place ca organele abilitate să descopere acum un fals „politician” cu cinci clase, nu că ar avea vreunul mai mult, dar na…
Şi totuşi mă pune pe gânduri „meseriaşii” cu opt clase care profesează meserii de vârf, de ce mai facem licee şi facultăţi dacă este de ajuns opt clase?, ia gândeşte problema tanti Andronescu.Îţi dai seama cât scutim: 4 ani liceul + 4 ani facultatea, păi câtă vechime în muncă acumulam până acum, eram deja tânăr pensionar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.