Asta înseamna să fii mafiot, să ai pantofi diferiţi în picioare 1

Asta înseamna să fii mafiot, să ai pantofi diferiţi în picioare

Spread the love

Ce înseamnă doamne, să fii Președintele Comisiei Europene, poţi să vii la şedinţă cu pantofi diferiţi, asta înseamna să fii mafiot.
Jean-Claude Juncker surprinde din nou. Președintele Comisiei Europene, cunoscut pentru ieșirile sale extravagante, a apărut la un summit dedicat relațiilor UE cu Africa de Sud în pantofi diferiți.
Norocul lui că o femeie din sală i-a atras atenţia şi la trimis înapoi să-şi schimbe încălţămintea.
Nu este prima dată când Juncker atrage atenţia lumii din cauza aparițiilor extravagante. Luna trecută, în cadrul unui eveniment, el a dansat de la tribună imitând-o pe Theresa May.

loading…O altă gafă a fost la summitul NATO din Belgia, care a avut loc în iulie, unde Juncker abia de s-a putut ţine pe picioare. Gurile rele spuneau atunci că Juncker ar fi fost în stare de ebrietate.
La summitul Parteneriatului Estic din Letonia, din 2015, Președintele Comisiei Europene a venit beat criţă, făcea glume și rădea pe liderii europeni peste față.

Uite cine ne ne dă nouă directive:
Aș dori să atrag atenția și acesta nu este un mesaj către președintele Klaus Iohannis ci mai degrabă unul pentru Guvern și Parlament. Nu trebuie pus în pericol obiectivul de aderare la Schengen prin distanațarea de valorile statului de drept. Dorința mea din inimă ar fi ca în României să se ajungă la un consens național în privința statului de drept și lupta împotriva corupției. ”, a spus Jean Claude Juncker.

Un răspuns la „Asta înseamna să fii mafiot, să ai pantofi diferiţi în picioare”

  1. Pingback: Viral Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.