8 Nerdy Celebs care arata bine ca adulți 1

8 Nerdy Celebs care arata bine ca adulți

Spread the love

Ce am face fără celebritățile noastre preferate care au crescut chiar în fața ochilor noștri? Este atât de distractiv să-i urmăriți să crească și ne învață că talentul vine la orice vârstă. Așa că nu trebuie neapărat să mergi la școala de film pentru a deveni actor, uneori te-ai născut cu acel talent. Un lucru care nu vine întotdeauna ca drept de întâi născut este fierbinte. Unele stele ale copilului sunt drăgălașe de la început, altele arată puțin ciudat și nerod. Dacă există un lucru distractiv de urmărit atunci când pubertatea îi lovește. Este cu adevărat fascinant să vezi o stea de copil să crească într-un adult uimitor, frumos și superb. Astăzi vom face o plimbare în jos pe banda de memorie și vom privi la niște celebrități care au devenit fierbinți.

1. Alexa Vega
Ne amintim cu totii micuta Alexa ca bruneta Carmen de la Spy Kids. Băiatul a crescut pentru a fi chiar mai frumos. Acum este o doamnă fierbinte. Ea a înflorit dintr-o brunetă drăguță într-o blondă superbă. Nu numai asta, dar și ea se căsătorește acum. Timpul zboară cu adevărat, nu-i așa? Acest copil spion este acum femeie.

8 Nerdy Celebs care arata bine ca adulți 2

2. Matthew Lewis
Sunt sigur că ar fi o crimă să nu-l includeți în această listă. Îți amintești să-l joci pe Neville Longbottom, prost și ciudat? Cine s-ar fi gândit că ar putea vreodată să scuture acea imagine. Dar Matei a reușit să facă asta și multe altele. Acum, în loc să îmi pare rău pentru copil și să-și prindă obrazul, suntem cu toții salivi pe corpul lui blajin și dorim să-i strângem bătaia.

8 Nerdy Celebs care arata bine ca adulți 3 8 Nerdy Celebs care arata bine ca adulți 4

3. Ariana Grande
Ariana și-a început cariera pe Broadway într-un muzical numit 13, dar o cunoaștem mai mult de la spectacolul Nickelodeon Victorious. Anii ei petrecuți pe Nickelodeon au prezentat multe schimbări de stil înainte de a ajunge acolo unde este acum. Ea pare destul de nerecunoscută de sinele ei mai tânăr în aceste zile. Ariana ar putea fi doar 22 de ani, dar ea arată cu siguranță că au crescut toți acum. Se pare că baza ei de fani se compune acum nu numai din fanguri adolescente, ci și de câțiva băieți care cred că este la fel de frumoasă ca și ei.

8 Nerdy Celebs care arata bine ca adulți 5

4. Joseph Gordon Levitt
În zilele noastre este greu să-ți imaginezi Joseph Gordon Levitt ca pe altceva decât perfect. Indiferent dacă îl cunoașteți de la Don Jon, Inception sau 500 de Zile de Vară, probabil credeți că este superb și ciudat. Arată minunat într-un costum și fără unul. Dar îți aduci aminte că a început de fapt ca un copil? El a fost acel copil ciudat cu părul lung pe Trei Rock De la Soare și mai târziu a jucat în 10 lucruri pe care le urasc pentru tine. Nu există niciun mod de a ști dacă a fost o chestiune de creștere sau Heath Ledger a strănutat la el într-un anumit moment și la infectat cu un aspect bun, dar Joseph Gordon Levitt se uită la fumat în aceste zile.

8 Nerdy Celebs care arata bine ca adulți 6

5. Demi Lovato
Dacă prima dvs. amintire despre Demi Lovato se află în Camp Rock – nu ați văzut încă Demi Lovato. Ea și-a început cariera la Barney & Friends. Această tânără a trecut destul de mult. Când te gândești la asta atunci când începi cariera ta acționând alături de un dinozaur purpuriu, nu știi unde vei ajunge. La un moment dat, Demin a trebuit chiar să meargă la dezintoxicare. Dar se pare că sa întors și căuta mai bine ca niciodată. A fost o transformare Demi, suntem mândri de tine.

8 Nerdy Celebs care arata bine ca adulți 7

6. Ariel Winter
Ariel Winter a crescut cu personajul său Alex pe familia modernă. Am privit-o pe fata aceea să crească de la un lucru minunat, drăguț, la o femeie superbă, inteligentă, sarcastică și spirituală. Nu este doar un vis devenit realitate. Toți se distrau de ea pentru că erau niște copii medii care nu vor avea niciodată un prieten. Ei bine, ea le-a arătat cu siguranță că, dacă aveți creierul, aspectul va veni într-o zi și atunci veți fi de neoprit.

8 Nerdy Celebs care arata bine ca adulți 8

7. Blake Mciver Ewing
Ce nume, nu? Asta-i o glumă pentru cineva care a început ca actor copil. Ca un copil, el era adesea confundat cu MaCaulay Culkin de acasă singur. Asta a fost un timp dificil pentru un copil. În aceste zile, Blake se uită la cald ca naiba, așa că ghiciți cine a făcut mai bine afacerea acum. Desigur, el a plecat de la uite „ew” la „yum”.

8 Nerdy Celebs care arata bine ca adulți 3

8. Shia Labeouf
În zilele noastre, Shia Labeouf este mai cunoscut pentru cascadele lui nebunești, dar nici nu neagă faptul că el arată și el atractiv. Îți amintești ce a făcut acest tip de nebun, ciudat, dar minunat, care părea să se întoarcă în acea zi? Așa e, a fost un ciudat ciudat pe Even Stevens. Este șocant ce pubertate poate face unui copil. Atât fizic cât și mental în acest caz. * wink wink * Glumim. Ne place dragul real al canibalului * tusea, vreau sa spun, superstarul de la Hollywood Shia Labeouf.

8 Nerdy Celebs care arata bine ca adulți 10

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.